top of page

Assistant voor Advocaten

Herken je dat? Het is maandagochtend en je loopt binnen bij je kantoor. Een van de klanten heeft al vroeg in de ochtend gebeld of hij de afspraak kon verzetten. Zodra je je email opent, zie je dat een aantal cliënten hebben gemaild met dringende vragen. Terwijl je druk bezig bent alle mails weg te werken, staat er een collega aan je bureau. Die heeft jouw advies nodig. Je moet nog dezelfde ochtend een zakenreis regelen en er moeten nog een aantal afspraken worden ingepland.

Jij bent degene die voor de declarabele uren zorgt, maar haal jij het gewenste aantal uren per dag? Blijft er genoeg tijd om nieuwe klanten binnen te halen? Heb je nog tijd om te netwerken?

Besteed je je tijd echt efficiënt?

Wellicht heb je een secretaresse. Jouw secretaresse is het kloppend hart van de organisatie; zij kent iedereen en weet alles. Zij is het visitekaartje van je kantoor. Iedereen die voor een afspraak komt, wordt door haar ontvangen.  Zij is je rechter hand. Met haar inhoudelijke kennis en know-how is zij onmisbaar. Toch besteedt zij haar tijd vaak aan repetitieve administratieve handelingen die niet bij haar hoge opleiding passen en welke makkelijk uit te besteden zijn.

Of jijzelf alle ballen in de lucht houdt of jouw secretaresse, er zijn altijd piekmomenten waarop jullie allebei een extra paar handen kunnen gebruiken.

Virtual Assistant (VA) Work Wise, ondersteunt je graag met:

·         Agendabeheer

·         Inplannen van afspraken

·         Beheer van e-mailboxen

·         Regelen van zakenreizen en meetings

·         KYC – procedure

·         Producties t.b.v. dagvaardingen

·         Uitwerken van dictaten

·         Declaraties voorbereiden

·         Boekhouding

·         Contact onderhouden met diverse relaties

·         Evenementen organiseren

·         Termijnbewaking

·         Voorbereiden, aanpassen en uitwerken van presentaties

·         Social media beheer

·         Overige administratieve werkzaamheden

 

Ondersteuning op de locatie is ook mogelijk. Denk aan: notuleren,  helpen bij bijeenkomsten en events, scannen van documenten, etc.

 

Maak kennis met ons en plan in een echte of een virtuele (via Skype) kop koffie:  

danijela-froki-391486-unsplash.jpg
bottom of page