top of page

De Top 10 van de Kerstgeschenkenken 2016 zijn bekend!

Top 10 kerstgeschenken!

Het is bijna zover… Kerst. De kerstkaarten zijn al onderweg, uitnodigingen voor kerstborrels staan in de agenda en de eerste relatiegeschenken beginnen binnen te stromen. Van de onsterfelijke kalenders, pennen en USB sticks tot echt memorabele cadeautjes die wij zeker niet weg zullen gooien.

Er zijn firma’s die relatiegeschenk uit hun budget schrappen - dat noemen ze een besparing. Klantgerichte firma’s weten dat kerst een goede kans biedt om de klanten te bedanken en tegelijkertijd hun firma te promoten. Wil jij met je cadeau een speciaal gebaar maken of juist één (of meer) van je diensten benadrukken? Een onderhoudsbedrijf gaf een authentieke schoenenpoets set als kerstgeschenk aan hun klanten. Op deze manier vielen ze op met een kwaliteitsproduct dat met onderhoud te maken heeft. Voor elk budget valt er iets te vinden. Iets tastbaars of... virtueels.

Samen met onze relaties, klanten en vrienden hebben we de top 10 van de kerstgeschenken samengesteld: